Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

Register

Inregistrarea pe site-ul ClubMix Radio

Inregistrarea se face pe baza de invitatie trimisa pe email (din partea mea sau a unui utilizator care are cont pe site).

Datorita multiplelor conturi create pentru a face spam am dezactivat inregistrarea automata a conturilor de utilizator.
Deocamdata, doritorii unui cont de utilizator pe site-ul ClubMix-ului pot trimite un email cu subiectul "Doresc inregistrare cont de utilizator" pe adresa mea: mike.riverra at radioclubmix.ro (am scris adresa de email asa din motive lesne de inteles). In cuprinsul mesajului puteti scrie sau nu cateva cuvinte despre voi. ATENTIE !! - scrieti subiectul mesajului exact ca mai sus - orice mesaj trimis pentru inregistrare cont cu alt subiect decat cel de mai sus va fi ignorat.

Administratorii Radio Club Mix pot cenzura sau sterge conturile utilizatorilor care nu respecta conditiile de mai jos:

Evitati ironia de prost gust, fara sens, injuriile de orice natura si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii Radio Club Mix. Inregistrarea pe site-ul Radio Club Mix, precum si participarea voastra la discutii nu este un drept al vostru ci doar un privilegiu oferit de noi cu conditia ca sa respectati acest regulament! Incalcarea regulilor prezente aici duce la urmatoarele sanctiuni:

  • avertisment,
  • blocarea accesului pentru o perioada determinata,
  • chiar stergerea contului.

Pentru inregistrarea unui cont trebuie sa fiti de acord cu cele de mai sus. Va multumesc pentru intelegere.